Home

50PLUSBEURS
Jaarbeurs Utrecht, 19 t/m 23 september
Hal 11, Standnummer 11C08

7 JAAR JUBILEUMAANBOD EN MAAK KANS OP BACKSTAGERONDLEIDING*

De voorstelling viert in oktober zijn zevenjarig bestaan en heeft inmiddels meer dan 2,4 miljoen bezoekers. Om dit jubileum feestelijk te vieren, hebben we tijdens de 50PLUSBeurs het 7 jaar jubileumaanbod.
Boek voor alle voorstellingsdata in onze jubileummaand oktober kaarten bij onze stand en ontvang een shoppertas met programmaboek cadeau. Bovendien ontvangt u bij aankomst op de dag van de voorstelling een drankje naar keuze uit het Hollands assortiment. Onder de boekingen wordt een backstagerondleiding verloot.

EXTRA DATA GENERATIEAANBOD*

Soldaat van Oranje – De Musical vertelt een belangrijk verhaal over onze vaderlandse geschiedenis dat doorverteld moet worden. Zo houdt de voorstelling onze geschiedenis in leven. Niet alleen de geschiedenis van Erik Hazelhoff Roelfzema, maar ook die van alle andere Nederlanders die keuzes moesten maken in ‘40-‘45. Zo heeft iedereen zijn eigen oorlogsverhaal. Verhalen die het waard zijn om door te vertellen. Door (groot)ouders aan kinderen en kleinkinderen. Door ouderen aan jongeren. Soldaat van Oranje –De Musical geeft aanleiding om het hier binnen uw familie of vriendenkring over te hebben. Ga samen met uw familie of vrienden naar Soldaat van Oranje – De Musical en maak gebruik van het generatieaanbod:

Als u met een jongere/oudere generatie naar de voorstelling gaat, ontvang u 15% voordeel. Voor minimaal 2 personen waarbij 1 persoon 20 jaar ouder/jonger is dan de andere persoon. Exclusief voor de 50PLUSBeurs extra data. Informeer bij de stand.

EXTRA DATA GEZINSAANBOD*

Prijzen voor kinderen (tot 18 jaar) € 35,- , voor volwassenen geldt het reguliere tarief. Maximaal 4 kinderen per 1 volwassene. Exclusief voor de 50PLUSBeurs extra data. Informeer bij de stand.

*Uitsluitend te boeken tijdens de 50PLUSBeurs 2017. Generatie- en gezinsaanbod alleen geldig voor 1ste rang kaarten. Zolang de voorraad strekt. Niet geldig voor reeds gekochte kaarten en/of in combinatie met andere acties. Tijdens de 50PLUSBeurs betaalt u geen reserverings- en verzendkosten.

ONTVANG EEN SHOPPERTAS EN MAAK KANS OP KAARTEN

Schrijf u bij onze stand in op de nieuwsbrief en ontvang een originele Soldaat van Oranje – De Musical shoppertas met mogelijk 2 kaarten (elke dag worden 5 x 2 kaarten verloot). U wordt dan op de hoogte gehouden van het laatste nieuws van Soldaat van Oranje – De Musical en producent NEW Productions. Geen wachtrij? Schrijf u vooraf online in via het formulier en laat uw mailbevestiging zien bij de stand.

Inschrijven shoppertas