Fonds Soldaat van Oranje
Fonds Soldaat van Oranje

Staan voor je idealen

Erik Hazelhoff Roelfzema, de Soldaat van Oranje, stond voor zijn idealen. Hij streed tegen onrechtvaardigheid. Het Fonds Soldaat van Oranje, ondergebracht bij het Oranje Fonds, zet zich vanuit deze gedachte in voor een leefbare samenleving waarin iedereen een kans krijgt. Het Oranje Fonds steunt jaarlijks zo’n 7.000 sociale initiatieven met kennis, geld en contacten. Zijne Majesteit de Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit de Koningin Máxima zijn het beschermpaar van het Fonds.

 

Fonds Soldaat van Oranje

Met het Fonds Soldaat van Oranje steunt het Oranje Fonds initiatieven van jonge mensen die, net als de Soldaat van Oranje, een probleem in de samenleving te lijf gaan. 

Op 23 april verhandigde Karin Hazelhoff Roelfzema, weduwe van Erik Hazelhoff Roelfzema, een bedrag van € 5.000,- aan twee Almeerse initiatiefnemers. De prijs ging naar Valery Mak van Stichting Twisted en Marije Buiter van Het Cupidohof. Lees hier het persbericht over de uitreiking.

‘Wij willen met onze voorstelling niet alleen het verhaal van Erik levend houden, maar ook zijn gedachtegoed voortzetten. Met het Fonds Soldaat van Oranje steunen we jonge mensen met dezelfde idealen als Erik in hun strijd voor een leefbare samenleving.’ Fred Boot, producent Soldaat van Oranje - De Musical.

 

Doet u ook mee?

De producent van Soldaat van Oranje – De Musical organiseert diverse activiteiten om geld in te zamelen voor het Fonds Soldaat van Oranje. Ook u kunt uw bijdrage overmaken op 888 444 t.n.v. Oranje Fonds te Utrecht o.v.v. ‘Soldaat van Oranje’. Uw gift gaat voor 100 procent naar sociale initiatiefnemers.

 

www.oranjefonds.nl

tickets
nieuwsbrief
social_media
Instagram