Home

UITMARKT AMSTERDAM, ZATERDAG 26 EN ZONDAG 27 AUGUSTUS

 

BEZOEK ONZE STAND, MARINETERREIN, STANDNR. 125

 

Informatiemarkt producenten

Ook dit jaar zijn wij weer aanwezig op de Uitmarkt Amsterdam. Dit keer op een nieuwe locatie: op en rond het Oosterdok in Amsterdam. Onze stand staat op het Marineterrein.  De Meet & Greet vindt plaats op het marineschip de Castor. Dit schip ligt vlakbij de stand aan de kade. Kijk hier voor de plattegrond. Onze stand en het schip bevinden zich ter hoogte van nummer 20 en 21 op de plattegrond.
Op 27 augustus vanaf 21:20 uur begint de Sing-A-Long op het I amsterdam podium, waar ook Soldaat van Oranje – De Musical weer deel van uitmaakt. Het I amsterdam podium is te vinden bij nummer 14 op de plattegrond.

7 JAAR JUBILEUMAANBOD EN MAAK KANS OP BACKSTAGERONDLEIDING*

De voorstelling viert in oktober zijn zevenjarig bestaan en heeft inmiddels meer dan 2,4 miljoen bezoekers. Om dit jubileum feestelijk te vieren, hebben we tijdens de Uitmarkt het jubileumaanbod.
Boek voor alle voorstellingsdata in onze jubileummaand oktober kaarten bij onze stand en ontvang een shoppertas met programmaboek cadeau. Bovendien ontvangt u bij aankomst op de dag van de voorstelling een drankje naar keuze uit het Hollands assortiment. Onder de boekingen wordt een backstagerondleiding verloot.

GENERATIEAANBOD*

Soldaat van Oranje – De Musical vertelt een belangrijk verhaal over onze vaderlandse geschiedenis dat doorverteld moet worden. Zo houdt de voorstelling onze geschiedenis in leven. Niet alleen de geschiedenis van Erik Hazelhoff Roelfzema, maar ook die van alle andere Nederlanders die keuzes moesten maken in ‘40-‘45. Zo heeft iedereen zijn eigen oorlogsverhaal. Verhalen die het waard zijn om door te vertellen. Door (groot)ouders aan kinderen en kleinkinderen. Door ouderen aan jongeren. Soldaat van Oranje –De Musical geeft aanleiding om het hier binnen uw familie of vriendenkring over te hebben. Ga samen met uw familie of vrienden naar Soldaat van Oranje – De Musical en maak gebruik van het generatieaanbod:

Als u met een jongere/oudere generatie naar de voorstelling gaat, ontvang u 15% voordeel. Voor minimaal 2 personen waarbij 1 persoon 20 jaar ouder/jonger is dan de andere persoon. Exclusief voor de Uitmarkt extra data. Informeer bij de stand.

GEZINSAANBOD*

Prijzen voor kinderen (tot 18 jaar) € 35,- , voor volwassenen geldt het reguliere tarief. Maximaal 4 kinderen per 1 volwassene. Exclusief voor de Uitmarkt extra data. Informeer bij de stand.

*Uitsluitend te boeken tijdens de Uitmarkt Amsterdam 2017. Generatie- en gezinsaanbod alleen geldig voor 1ste rang kaarten. Zolang de voorraad strekt. Niet geldig voor reeds gekochte kaarten en/of in combinatie met andere acties. Tijdens de Uitmarkt betaalt u geen reserverings- en verzendkosten.

MEET & GREET OP MARINESCHIP DE CASTOR

Zaterdag 26 augustus 15:00 uur15:30 uur zijn Henriëtte Tol en Sebas Berman aanwezig op het marineschip de Castor. Zij spelen koningin Wilhelmina en Erik Hazelhoff Roelfzema in de voorstelling.

Zondag 27 augustus 14:30 uur  – 15:00 uur zal een groot deel van de cast aanwezig zijn.
Maak ook kans op eerste rang kaarten. Tijdens de meet & greet worden tickets verloot.

ONTVANG EEN SHOPPERTAS

Schrijf u bij onze stand in op de nieuwsbrief en ontvang een originele Soldaat van Oranje – De Musical shoppertas. U wordt dan op de hoogte gehouden van het laatste nieuws van Soldaat van Oranje – De Musical en producent NEW Productions. Geen wachtrij? Schrijf u vooraf online in via het formulier en laat uw mailbevestiging zien bij de stand.

Inschrijven shoppertas

KOM ZONDAG 27 AUGUSTUS NAAR HET OPTREDEN VAN ONZE CAST

De Uitmarkt wordt ook dit jaar afgesloten met de AVRO Musical Sing-a-Long. Onze cast zal onder begeleiding van The New Symphonics een nummer uit de voorstelling voor u zingen. De Sing-a-Long wordt vanaf 21:20 uur live uitgezonden op NPO 1.