Bestel tickets

30 OKTOBER 2017

 

Maandag 30 oktober 2017, vierde Soldaat van Oranje – De Musical zijn zevenjarig bestaan. Bij de viering van deze nieuwe mijlpaal kwamen, naast andere genodigden en publiek, de dragers van de Militaire Willems-Orde bijeen, Majoor Marco Kroon, Majoor Gijs Tuinman en Majoor bd Kenneth Mayhew (GB).

Ook vertegenwoordigers van (buitenlandse) eenheden die de Militaire Willems-Orde hebben ontvangen zijn aanwezig, waaronder Lt.Kol bd James Megellas (VS).

 

Die avond werd de voorstelling voor de 2.274ste keer gespeeld. Sinds het begin, oktober 2010, is de musical elke voorstelling uitverkocht en heeft de productie inmiddels meer dan 2,4 miljoen bezoekers.

 

7 jaar in 7 minuten

De afgelopen zeven jaar zijn vele mooie momenten de revue gepasseerd bij Soldaat van Oranje – De Musical. Bekijk in zeven minuten een compilatie van de voorbereiding tot aan de première en een aantal bijzondere gebeurtenissen daarna.

NOS Journaal, Shownieuws en Goedemorgen Nederland waren aanwezig bij ons 7-jarig bestaan. Bekijk het hier terug
Shownieuws
Goedemorgen Nederland
NOS Journaal

Bekijk hieronder de foto’s van de oranje loper van de jubileumvoorstelling op 30 oktober 2017. De resterende foto’s worden woensdag 1 november in de loop van de dag geplaatst.

Foto's 30 oktober

Mijlpalen

Op 30 oktober 2010  ging in aanwezigheid van onze toenmalige koningin Beatrix Soldaat van Oranje – De Musical in première. Soldaat van Oranje – De Musical heeft inmiddels vele mijlpalen bereikt. Op 31 december 2013 werd de musical de langstlopende voorstelling uit de Nederlandse theatergeschiedenis. Tijdens het Musical Awards Gala 2015 werd Soldaat van Oranje – De Musical bekroond met de Eventim Publieksprijs Beste Musical. Sinds de première is elke voorstelling uitverkocht en zagen inmiddels ruim 2,4 miljoen mensen de voorstelling.